Ndëgjues të nderuar, Mirë se erdhët në Www.RadioTrepqa.se ,... Ju dëshirojmë argëtim dhe knaqësi pran valëve të RadioTrepqa.se,... Vizita juaj knaqësia jonë

Ballina
Urime Dhe Përshëndetje
Pronari i RadioTrepqa
Programe Televizive
Galerija e Fotove
Kendi Poetik

  

Drejtor general:

Pėr ata qė dėshirojn tė indimojn Stafin e Radiotrepqa.com   kontakt Drejtorin ne kta numra Tel

Numri:fix. 001 603 528 2888     

Maposht asht      ADRESI i Dr:Ner foto

Drejtori: Zekė Dreshaj

Adresi:LACONIA  N.H  03246  U.S.A
Zekė Dreshaj: 103 BLUEBERRY  LANE  APT 12

 

Emri, Mbiemri:

Emri Kengetarit: dhe Emri kenges


Urimi juaj dhe Pėrshėndetjeta :


  Kujdes kėng banale kėng nga Unikatil nuk lejojm

  

Copyright © 2012 RadioTrepqa.Com  Të gjitha të drejtat u rezervuan për të gjithë shqiptarët   RadioTrepqa